Putnička agencija Perzepolis d.o.o. | Bauerova 11, Zagreb

+385 1 55 77 550 info@perzepolis.hr |

Dojmovi o Gruziji

Božanska Gruzija

Vratili smo se u tešku realnost svakodnevice i na posao .
Put je bio savršeno organiziran ,ne znam da bih išta mijenjala ,jer smo u kratkom vremenu jako puno toga vidjeli.
Gruzija je baš božanstvena .

Tereza i Vesna

 

Ponajprije se zahvaljujemo na mailu dobrodošlice što je jedna jako lijepa gesta sa strane agencije, koja nas očito nije zaboravila ni nakon odrađenog putovanja.

Budući smo krenuli u Gruziju potpuno nenadano, svatko (posebno oni mlađi) sa svojim željama za nekim top destinacijama poput Seychelles, Maldivi, a imali smo već i dogovor za Tenerife, nimalo nam nije žao što smo se ovaj put ipak odlučili za Gruziju i otvorili si srce za slične destinacije.

Kako smo u isto vrijeme htjeli biti na svim tim silnim mjestima sam dolazak u Tbilisi malo nas je zatekao. Ne baš nesto uredan grad, mnoštvo prosjaka, previše posjećenih crkava u jednom danu nije nam se isprve svidjelo, no već David Gareji, Uplistsikhe, Svaneti, srdačni ljudi i njihovi simpatični običaji pa na kraju i Tbilisi u noći doslovno obaraju s nogu i u cjelosti mogu opravdati i putovanje i zarađenu upalu mišića (David Gareji).

Malo smo pogriješili pri izboru mjesta u autobusu, pa nismo baš najbolje čuli. To je isključivo naša pogreška.

I na kraju što reći nego – isplatilo se. Još će nas dugo pratiti slike, okusi i mirisi Gruzije i jedva čekamo neko novo putovanje.

Srdačan pozdrav,
V, B, M i T Percan

 

 

12 dana | Cijena od: 10.890 kn
Tip putovanja: Grupno ·
15 dana | Cijena od: 13.150 kn
Tip putovanja: Grupno ·