Putnička agencija Perzepolis d.o.o. | Bauerova 11, Zagreb

+385 1 55 77 550 info@perzepolis.hr |

Naš stil

Za svako putovanje važno nam je da imamo dovoljno dana kako bismo što bolje doživjeli zemlju u koju putujemo. Tzv. blic putovanja nećete naći u našoj ponudi.

Biramo manje istražene i daleke destinacije, a naša putovanja obiluju mješavinom kulture, prirodnih ljepota i susretima s lokalnim stanovništvom. Rado se upuštamo u avanture, pješačimo i istražujemo manje poznata mjesta. Putovanja je uvijek moguće prilagoditi pa su zanimljiva ljudima raznih interesa i dobnih skupina.

Štedimo na luksuznom smještaju i na taj način produljujemo svoje putovanje. Vodimo računa da je naš smještaj udoban i čist, neovisno da li noćimo u hotelu, bungalovu na obali rijeke ili u lokalnom domaćinstvu. Da bi što bolje osjetili čari destinacije, ponekad odsjedamo u lokalnim tradicionalnim prenoćištima (posade, riadi, jurte) ili u prirodi (šatori, viseće mreže za spavanje).

Vodimo male grupe jer se tako lakše stapamo s destinacijom. Brži smo i imamo više vremena i mogućnosti za druženja s lokalnim stanovništvom i istraživanje. Osim toga, putovanje u manjim grupama stvara dojam putovanja s prijateljima pa je doživljaj uvijek ljepši. Naši iskusni vodiči u potpunosti se posvećuju vama, u želji da svako putovanje bude čarobno.

Za svako putovanje određujemo stupanj težine. Klikom na pojedino putovanje lako ćete provjeriti da li ste za njega fizički spremi i da li odgovara vašem stilu putovanja.

Važan nam je odnos s našim putnicima pa prije polaska te po povratku s putovanja organiziramo zajednička druženja, njegujući tako nova prijateljstva.