Putnička agencija Perzepolis d.o.o. | Bauerova 11, Zagreb

+385 1 55 77 550 info@perzepolis.hr |

Naša filozofija

U vremenima kada je svijet globalno selo čovjek je uspio usvojiti puno više predrasuda nego što misli. Naša je želja kroz putovanja predrasude pretvoriti u razumijevanje i tako stvarati bolji svijet.

Želimo oko sebe okupiti istomišljenike, strastvene putnike i s njima podijeliti našu viziju i filozofiju putovanja. Želimo putovanjima dati dodatnu vrijednost, nemjerljivu samom cijenom, već dojmovima putnika. Da bi u tome uspjeli odlučili smo se za način putovanja koji i sami najviše volimo, a kod kojeg putnik nije samo promatrač sa strane, već se ima priliku približiti lokalnoj zajednici i vlastitim iskustvom upoznati njezin način života.

Tu smo da za vas stvaramo putovanja koja su neobična, egzotična i zahtijevaju vašu interakciju, pomažemo vam da zemlju doživite onakvom kakva ona doista jest i da se s putovanja vratite bogatiji za neku spoznaju ili nezaboravan doživljaj.

Odabiremo rijetko posjećene destinacije ili dodajemo segmente koji nas vode izvan utabanih staza jer tragamo za istinskim i iskonskim. Naša su putovanja raznolika i imaju dozu avanturizma u sebi, a istovremeno su edukativna i zanimljiva ljudima raznih interesa.