Putnička agencija Perzepolis d.o.o. | Bauerova 11, Zagreb

+385 1 55 77 550 info@perzepolis.hr |

Naši vodiči

Iza svakog putovanja s Perzepolisom, stoje naši vodiči.Njihov entuzijazam, svestranost i poznavanje lokalne kulture osiguravaju nezaboravno iskustvo. Svaki od njih je razlog zašto nam se putnici uvijek iznova vraćaju.

 

Ivona Denk

Još od malih nogu gledala je dokumentarce i sanjarila o putovanju u zabačene krajeve svijeta. S ruksakom na leđima putovala je od studentskih dana i sanjarila o vlastitoj agenciji i putovanju u daleke zemlje kao pozivu. Danas sa suprugom vodi Perzepolis i uživa u ostvarenim snovima. Za vas smišlja putovanja i s vama putuje. Veliki je ljubitelj fotografije, imala je mnoge samostalne izložbe, a napisala je i knjigu “Iran”. Teško se može odlučiti u koji dio svijeta radije putuje jer kud god krenula preko granice, osjeća se kao kod kuće. Najdraži su joj trenuci koje provodi u netaknutoj prirodi ili u nekom zabačenom selu u društvu lokalaca, do kojeg se treba dobro pomučiti da bi se došli.

Marko Obranović

Već duži niz godina pokušava balansirati život između rada na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu i strasti prema putovanjima. Započeo je kao vodič u avanturističkom turizmu u Hrvatskoj da bi s vremenom manjak adrenalinskih doživljaja krenuo nadoknađivati sa sve daljim svjetskim destinacijama. S ekipom iz Perzepolisa surađuje gotovo od samog početka i najdraži mu je onaj trenutak kad prije novog putovanja krenu s pitanjem…koja nam je sljedeća destinacija?