Putnička agencija Perzepolis d.o.o. | Bauerova 11, Zagreb

+385 1 55 77 550 info@perzepolis.hr |

Tip putovanja

Jedna od naših prednosti u odnosu na druge agencije je putovanje u malim grupama. Putujemo u grupama već od 4 – 12 putnika, a maksimalan broj putnika u grupi je 15. U iznimnim slučajevima dozvolit ćemo do 20 putnika, no to će ovisiti o tipu putovanja i destinaciji koju posjećujemo. Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na putovanju, dobro je što prije prije rezervirati svoj polazak.

Grupno putovanje:

Grupno putovanje znači unaprijed određen datum polaska i program putovanja. Putovanje u grupi daje vam sigurnost, ali i priliku da upoznate druge putnike koji imaju iste ili slične sklonosti kao i vi. Naše su grupe male, u prosjeku od od 8 -12 putnika. Pomno definiramo maksimalni broj putnika za pojedino putovanje jer nam je važno da smo na putovanju što fleksibiliniji i da vam se što lakše posvetimo.

Privatno putovanje:

Ukoliko među našim grupnim putovanjima niste uspjeli pronaći odgovarajuću destinaciju i datum polaska, ili više volite udobnost putovanja u grupi poznatih ljudi (prijatelja, partnera ili obitelji), privatna putovanja pravi su izbor za vas. Na našim stranicama možete pronaći razne primjere privatnih putovanja. Ukoliko među predloženim destinacijama niste pronašli željeno odredište, to ne znači da mi tamo ne putujemo. Odaberite destinaciju i javite nam se, a mi ćemo za vas pripremiti željeno putovanje, ovisno o vašim interesima, broju dana koji imate na raspolaganju i budžetu.

Zašto privatno putovanje? 1. Sami odabirete datum kada ćete putovati 2. Program putovanja možete potpuno prilagoditi svojim željama i budžetu 3. Možete putovati sami, s prijateljima, s obitelji, s partnerom, a put može biti i nastavak nekog poslovnog putovanja 4. Možete odabrati bilo koju destinaciju na svijetu Privatna putovanja su idealna za one koji znaju neki od svjetskih jezika (engleski, španjolski, njemački ili francuski), ili jezik destinacije na koju žele putovati.

Obiteljsko putovanje:

Obiteljska putovanja namjenjena su svima vama koji imate malu djecu s kojom bi se rado otisnuli na put, a bojite se da će ritam grupe biti pretežak ili nedovoljno zanimljiv mališanima. Obiteljske pustolovine prilagođavamo putovanju s djecom. Vodimo računa da je tempo putovanja sporiji i da ima dovoljno zanimljivog sadržaja za velike i male. Kod ovih putovanja izbjegavamo dugotrajna i teža pješačenja, no nudimo puno raznih aktivnosti i novih iskustava koja uveseljavaju djecu; poput jahanja slonova, deva, splavarenja, susreta sa životinjama, upoznavanja drugačijih kultura i slično. Obiteljske pustolovine osmišljene su kao privatna putovanja pa ih je moguće prilagoditi vašim interesima. Broj putnika i obitelji nije ograničen. Sami odabirete koga želite povesti sa sobom, a ovisno o sastavu grupe, težinu putovanja prilagodit ćemo uzrastu i interesima vaše djece.

Aktivno putovanje

Premda sva naša putovanja uključuju raznovrsne aktivnosti, aktivna putovanja kreiramo za ljubitelje fizički izazovnijih destinacija i sportskih pustolovina. Ona mogu uključivati višednevne trekinge ili teže jednodnevne uspone, razne avanturističke aktivnosti ili sportove kao što je kajaking, višednevno jahanje konja ili vožnja bicikla. Ova vrsta putovanja vrlo često koristi alternativni smještaj kao što su šatori, lokalna domaćinstva, prenoćišta na otvorenom i slično.