Etiopija

Južnoafrička Republika

Kenija

Madagaskar

Maroko

Tanzanija

Zimbabve

Uganda

Čad

Namibija

Afrika

Naslovna » Afrika

Putovanja u Afriku. Nema drugog mjesta na planeti sa divljim životinjama, divljim zemljama i bogatim tradicijama koje toliko odolijevaju vremenu. Pripremite se zaljubiti.

Bez obzira putujete li prvi put širom otvorenih očiju ili ste česti posjetitelj, Afrika vam se svaki put uvuče pod kožu. Platno na kojem je napisana epska priča o ovom kontinentu je zapanjujuće i dovoljan razlog za posjet. Od tropskih prašuma i veličanstvene tropske obale srednje Afrike do dina Namibske pustinje, od savana Serengetija do nazubljenih planina, zelenih gorja i dubokih kanjona. Gdje god se nalazili na ovom velikom prekrasnom kontinentu, Afrika nema premca kada je u pitanju prirodna ljepota.

Afrika je mjesto duše. To je biljni i životinjski svijet, velike pustinje i savane koje govore o vječnosti i ljudi koji donose toplinu iskustvu. Prošlost se zadržava u životima mnogih Afrikanaca, no mnogi su prihvatili budućnost koja donosi kreativnost i sofisticiranost gradovima i urbanim središtima kontinenta. Jednako često, moderni Afrikanci uzimaju sve što je novo i spajaju sa najboljim od tradicionalnog. S toga provjerite našu ponudu putovanja u Afriku!

Destinacije

Alžir

Etiopija

 

Kenija

Maroko

Madagaskar

Namibija

Tanzanija

Uganda

Video