Aktivna putovanja

Naslovna » Aktivna putovanja

Želite malo veći izazov?

Programe aktivnih putovanja organiziramo za privatne i grupne polaske. Aktivna putovanja su organizirana za putnike spremne za intenzivnija iskustva destinacija sa malo boljom tjelesnom spremom. Ukoliko niste sigurni da je neko aktivno putovanje za vas, obratite nam se za savjet. Ako na našim stranicama ne nalazite željeno aktivno putovanje, kontaktirajte nas, rado ćemo vam ga organizirati! 

Naši aktivni putnici

Premda sva naša putovanja uključuju raznovrsne aktivnosti, aktivna putovanja kreiramo za ljubitelje fizički izazovnijih destinacija i sportskih pustolovina. Ona mogu uključivati višednevne trekkinge ili teže jednodnevne uspone, razne avanturističke aktivnosti ili sportove kao što je kajaking, višednevno jahanje konja ili vožnja bicikla. Ova vrsta putovanja vrlo često koristi alternativni smještaj kao što su šatori, lokalna domaćinstva, prenoćišta na otvorenom i slično.

Naša aktivna putovanja

Korisne informacije

u

Kome su namijenjena aktivna putovanja?

Premda sva naša putovanja uključuju raznovrsne aktivnosti, aktivna putovanja kreiramo za ljubitelje fizički izazovnijih destinacija i sportskih pustolovina. Putovanja ove vrste u određenim okolnostima mogu biti više ili manje izazovna, no malo treninga prije nego što otputujete, dovoljno će vas pripremiti za izazove koji vas očekuju. Generalno, ljudi koji žive aktivnim stilom života mogu slobodno odabrati ovaj oblik putovanja.

u

Trebam li imati iskustva s ovakvom vrstom putovanja?

Za ovakav tip putovanja ne trebate nužno imati određene vještine, ali je određeno iskustvo svakako prednost. Ako ste odabrali fizički zahtjevnije putovanje, preporučujemo da prije polaska krenete s laganim pripremama. Svako naše putovanje označeno je razinom težine pa možete dobiti uvid u ono što vas očekuje. U slučaju bilo kakvih nejasnoća i potrebe za dodatnim informacijama, mi smo uvijek tu da vas savjetujemo.

u

Što uključuju aktivna putovanja?

Ovisno o destinaciji, aktivna putovanja mogu uključivati jednodnevne ili višednevne trekinge, uspone na vrhove koji mogu biti jednostavniji ili teži, razne avanturističke aktivnosti i sportove kao što je duže jahanje na konjima, devama, vožnju bicikla, kajaking, rafting i slično.

u

Kakva je vrsta smještaja na aktivnim putovanjima?

Pod aktivnim putovanjima podrazumijevamo neku vrstu avanturističkog putovanja pa na njima uglavnom koristimo jednostavan smještaj, a često koristimo i alternativna prenoćišta kao što su šatori, lokalna domaćinstva, konačišta, prenoćišta na otvorenom i slično.

Video