SAD

Kuba

Bolivija

Čile

Argentina

Brazil

Ekvador

Peru

Kolumbija

Kostarika

Meksiko

Amerika

Naslovna » Amerika

Putovanja u Ameriku. Sjeverna Amerika je zemlja kao stvorena za sanjare. To je kontinent koji je središte mnoštva diskusija, analiza, mitova i pogrešnih shvaćanja. Možete pretraživati pustinjske kanjone Nevade, kanadske ledene doline i brujanje kaosa Times Squarea, ali srce destinacije ostaje nedostižno. Toliko toga se može iskusiti: Brooklynova scena kavana, živopisna povijest u Smithsonianu, kriška pizze s debelom korom u Chicagu, promatranje slavnih na Rodeo Driveu te jazz scena New Orleansa. Zato uskočite u Cadillac, pustite najdraže melodije i krenite na otvorenu cestu, zajedno sa ostalim sanjarima.

Uz tirkizno more i bujne prašume, veličanstvene ruševine Maya, slikovite tržnice i raznolike farme, Srednja Amerika pravi je raj za one koji vole „latino feel“.

Unatoč svojoj veličini, njena bogata mješavina naroda i kultura stvorila je raznoliku i dinamičnu zajednicu. Španjolci su ostavili trag u cijeloj regiji, poput veličanstvene kolonijalne arhitekture, s nezaobilaznom siestom i natjecanjima ljepote. Afrička kultura prožima karipsku obalu, od tradicija Konga do ritmova Garifuna bubnjeva. S druge strane, posljednje stoljeće otvorilo je vrata ostatku svijeta, što je sa sobom donijelo utjecaj modernih vremena.

Vrhovi Anda, Amazonska prašuma, glečeri Patagonije, ruševine Inka, kolonijalni gradovi, bijele pješčane plaže i vrtoglavi noćni život – sve je to Južna Amerika. I zato budite svjesni u što se upuštate: Južna Amerika može postati ovisnost života.

Od snježnih Anda do valovitih puteva Amazone, Južna Amerika nudi nevjerojatan niz prirodnih ljepota. Ovo je kontinent bujnih prašuma, visokih vulkana, maglovitih oblačnih šuma, suhih pustinja, crvenih stjenovitih kanjona, plavičastih ledenih glečera i dugačkih plaža okupanih suncem. Tu su naravno i živahne gradske panorame i brojna kolonijalna središta. No, Južna Amerika je zasigurno jedna od najboljih svjetskih glazbenih destinacija. Ništa se ne može usporediti s ritmovima kolumbijske salse, brazilske sambe, argentinskog tanga i andske narodne glazbe na mjestu gdje su rođeni. S toga provjerite našu ponudu putovanja u Ameriku!

Destinacije

Argentina

Bolivija

Brazil

SAD

Ekvador

 

Kolumbija

 

Kostarika

 

Meksiko

Peru

Video