SAD

Kuba

Meksiko

Sjeverna Amerika

Naslovna » Amerika » Sjeverna Amerika
Okružen oceanima sa svih strana, sjevernoamerički kontinent dom je mnoštva spektakularnih lokacija i atrakcija, što ga čini predmetom čežnje mnogih međunarodnih putnika.

Sjeverna Amerika je zemlja kao stvorena za sanjare. To je kontinent koji je središte mnoštva diskusija, analiza, mitova i pogrešnih shvaćanja. Možete pretraživati pustinjske kanjone Nevade, kanadske ledene doline i brujanje kaosa Times Squarea, ali srce destinacije ostaje nedostižno. Toliko toga se može iskusiti: Brooklynova scena kavana, živopisna povijest u Smithsonianu, kriška pizze s debelom korom u Chicagu, promatranje slavnih na Rodeo Driveu te jazz scena New Orleansa. Zato uskočite u Cadillac, pustite najdraže melodije i krenite na otvorenu cestu, zajedno sa ostalim sanjarima.

Destinacije

Kuba

 

Meksiko

SAD

Video

Obavijest
Dragi naši putnici, Zbog situacije s Covid19 naš tim i dalje radi od kuće, no na raspolaganju smo vam, kao i do sada, putem naših kontakt telefona: 01-5577-550; 098–640–369 ili 099-4265-422 i maila: info@perzepolis.hr.
U slučaju da imate potrebu za sastanak s nama uživo, javite nam se putem telefona ili maila kako bi dogovorili mjesto i vrijeme susreta.