Indonezija

Japan

Kambodža

Kina

Laos

Tajland

Vijetnam

Butan

Indija

Iran

Jordan

Kazahstan

Kirgistan

Libanon

Oman

Šri Lanka

Tadžikistan

Turkmenistan

Uzbekistan

Turska

Sirija

Tajvan

Azija

Naslovna » Azija

Azijski kontinent je toliko velik da se njegove granice teško određuju. U samoj Aziji živi više ljudi nego izvan nje. Od nomadskih stepa Kazahstana do frekventnih ulica Hanoia, azijska različitost intrigira putnike već stoljećima.

Kada putnik određuje destinaciju putovanja u Aziju mora se prvo zapitati koji njen dio želi doživjeti.

Glavna raspodjela kontinenta prema regionalnoj podijeli je na: Sjevernu Aziju (azijski Sibir, Kavkaz i Mongolija); Centralnu Aziju koju većinom povezuju s nomadskim narodima i Putom svile, a obuhvaća Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tadžikistan i Kirgistan; Zapadnu Aziju kojoj pripadaju zemlje Bliskog Istoka sa svojim pustinjskim bogatstvom Omana, Jordana, Saudijske Arabije. Nadalje, Južna Azija je poznata pod pojmom Indijski potkontinent i tu mislimo na Indiju, Pakistan, Bangladeš, Šri Lanku i Maldive te himalajske države Nepal i Butan. Jugoistočna Azija, uskovitlana je šarena masa naroda koji osvajaju svojom srčanošću i osmjehom gdje su se smjestile države Filipini, Bruneji, Burma, Tajland, Kambodža, Vijetnam i Laos. Na kraju tu je Istočna Azija poznatija pod nazivom Daleki Istok, a čine ju države Kina, Tajvan, Koreja, Japan i Mongolija.

Koju god regiju odaberete, od pustinja Bliskog Istoka, planina Kavkaza i Himalaja, do nizina i stepa Centralne Azije, džunglovitih i vlažnih područja Jugoistočne Azije i njenog srdačnog stanovništva, užurbanog Dalekog Istoka od kojeg će vam se zavrtjeti u glavi pa sve do Indijskog potkontinenta, budite sigurni da vas Azija neće ostaviti ravnodušnim.

Destinacije

Butan

 

Indija

 

Indonezija

 

Iran

 

Japan

 

Jordan

 

Kambodža

 

Kazahstan

 

Kina

 

Kirgistan

 

Laos

 

Libanon

 

Oman

 

Sirija

Šri Lanka

 

Tadžikistan

 

Tajland

 

Tajvan

Turska

 

Turkmenistan

 

Uzbekistan

 

Vijetnam

 

Video

Obavijest
Dragi naši putnici, Zbog situacije s Covid19 naš tim i dalje radi od kuće, no na raspolaganju smo vam, kao i do sada, putem naših kontakt telefona: 01-5577-550; 098–640–369 ili 099-4265-422 i maila: info@perzepolis.hr.
U slučaju da imate potrebu za sastanak s nama uživo, javite nam se putem telefona ili maila kako bi dogovorili mjesto i vrijeme susreta.