Daleka putovanja

Naslovna » Daleka putovanja

Gdje želite putovati?

Afrika

Amerika

Azija

Bliski istok

Europa

Kavkaz

Izdvojena putovanja

Naša izdvojena grupna putovanja u daleke destinacije cijelog svijeta. Otputujte s nama u malim grupama i intimno upoznajte destinaciju i sve njene ljepote.

Naša ponuda grupnih putovanja u daleke destinacije. Grupna putovanja su namijenjena putnicima koji vole putovati u malim grupama i koji žele maksimalno upoznati odredišta u koja putuju.

Za naša putovanja odabiremo samo najbolje destinacije koje nude jedinstven doživljaj. 

Privatna ili individualna putovanja namijenjena su putnicima koji radije putuju sami (pojedinačno ili u dvoje), u krugu poznatih osoba ili im jednostavno ne pašu termini ili rute grupnih polazaka.

Na našim stranicama pronaći ćete razne prijedloge najboljih dalekih putovanja koje ćemo lako prilagoditi vašim željama. Ako ne nalazite željenu destinaciju, kontaktirajte nas.

Obiteljska putovanja namijenjena su svima vama koji imate malu djecu s kojom bi se rado otisnuli na put, a bojite se da će ritam grupe biti pretežak ili nedovoljno zanimljiv mališanima. Obiteljske pustolovine prilagođavamo putovanju s djecom.

Vodimo računa da je tempo putovanja sporiji i da ima dovoljno zanimljivog sadržaja za velike i male. Kod ovih putovanja izbjegavamo dugotrajna i teža pješačenja, no nudimo puno raznih aktivnosti i novih iskustava koja uveseljavaju djecu; poput jahanja slonova, deva, splavarenja, susreta sa životinjama, upoznavanja drugačijih kultura i slično.

Obiteljske pustolovine osmišljene su kao privatna putovanja u najljepše destinacije za obitelji pa ih je moguće prilagoditi vašim interesima. Broj putnika i obitelji nije ograničen. Sami odabirete koga želite povesti sa sobom, a ovisno o sastavu grupe, težinu putovanja prilagodit ćemo uzrastu i interesima vaše djece.

Programe aktivnih putovanja organiziramo za privatne i grupne polaske. Aktivna putovanja su organizirana za putnike spremne za intenzivnija iskustva destinacija sa malo boljom tjelesnom spremom. Ukoliko niste sigurni da je neko aktivno putovanje za vas, obratite nam se za savjet. Ako na našim stranicama ne nalazite željeno aktivno putovanje, kontaktirajte nas, rado ćemo vam ga organizirati!

Aktivna putovanja kreiramo za ljubitelje fizički izazovnijih destinacija i sportskih pustolovina. Ona mogu uključivati višednevne trekkinge ili teže jednodnevne uspone, razne avanturističke aktivnosti ili sportove kao što je kajaking, višednevno jahanje konja ili vožnja bicikla.

 

Što kažu naši putnici

Libanon

Putovanje i boravak u Libanonu te sve što sam tamo vidio i doživio u potpunosti su ispunili moja očekivanja. 

Zvonimir Cvijin

Iran

Iran i Iranci za mene su otkriće. Prekrasna zemlja i nadasve prekrasan narod.

Ljiljana Kurteš

Gruzija

Put je bio savršeno organiziran ,ne znam da bih išta mijenjala, jer smo u kratkom vremenu jako puno toga vidjeli. Gruzija je baš božanstvena.

Tereza i Vesna

Centralna Azija

Možda utisak ovog putovanja najbolje opisuje moja želja da se obavezno vratim u Centralnu Aziju i svakoj od zemalja posvetim po nekoliko tjedna jer to nesumnjivo zaslužuju.

Irena Sablek

Vijetnam

Od užurbanog Hanoia u kojem život zauzima svaki pedalj iskoristivog prostora, preko krstarenja mirnim vodama veličanstvenog Halong Bay-a do goleme delte Mekonga, Vijetnam će vas zasigurno oduševiti.

Mia Bartulica

Turska

Hvala na izvrsno organiziranom putu koji je ostvario sva moja očekivanja slobodno mogu reći i puno više od toga.

Sanja Svalina

Tajland

Tajland je čarobna zemlja, a putovanje s Perzepolis agencijom garancija je da će to putovanje biti nezaboravni doživljaj na kojem ćete se moći u potpunosti opustiti i prepustiti uživanju u svakom trenutku boravku.

Alica Rački

Maroko

Mali odmak od standardnih aranžmana i par dana više učinile su ponudu Perzepolisa neodoljivom.

Iva Marochini

Kontaktirajte nas

Prijavom na obrazac slažete se s Policom privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu da vaše unesene osobne podatke koristimo isključivo da vam se povratno javimo:

1 + 2 =

Pratite nas na našem YouTube kanalu

Prijavite se na Perzepolis newsletter

Pratite nas na društvenim mrežama