Island

Rusija

Španjolska

Europa

Naslovna » Europa
Europa je možda najmanji kontinent, no njezina beskonačna raznolikost i osobitost pojedinih zemalja uvijek će ispočetka zagolicati pažnju putnika. Ovdje ne posjećujete samo različite zemlje, već istražujete cijeli kontinent prepoznatljivih i uvjerljivih pripovijesti, bogate tradicije i stilova. Svako putovanje u Europu nudi drugačije iskustvo sa svojim gotovo nezamislivim bogatstvom atrakcija. Obdarena je šarenom paletom prirodnih ljepota, očuvanom kulturnom baštinom i raznovrsnošću naroda i jezika. Njezina učinkovita infrastruktura olakšava obilazak pa ćete rijetko morati putovati više od nekoliko sati prije nego što se možete unijeti u novu kulturu ovog malenog kontinenta.

Destinacije

Island

 

Rusija

 

Španjolska

 

Video

Obavijest
Dragi naši putnici, Zbog situacije s Covid19 naš tim i dalje radi od kuće, no na raspolaganju smo vam, kao i do sada, putem naših kontakt telefona: 01-5577-550; 098–640–369 ili 099-4265-422 i maila: info@perzepolis.hr.
U slučaju da imate potrebu za sastanak s nama uživo, javite nam se putem telefona ili maila kako bi dogovorili mjesto i vrijeme susreta.