Kavkaz

Dojmovi putnika

Zahvaljujem na prekrasnoj organizaciji putovanja na Kavkaz, odlični hoteli, nisu naporni dnevni razgledi, odlična ekipa, Andrea je bila super, nemam nikakve zamjerke… čista petica!

Samo se kratko javljam, jer me dočekalo puno posla, a kad stignem čujemo se i na telefon.

Jedva čekam slijedeće putovanje s Perzepolisom, žao mi je što ne mogu uklopiti Maroko, ali zato dogodine bar 2 a možda i 3 putovanja s Vama… Zoran Jablanov

Fascinantni Kavkaz

Putovanje je bilo odlično i zanimljivo i uživala sam u njemu. Treba se vratiti u svakodnevicu ali će to malo i potrajati poslije ovoliko lijepih dojmova. Treba uživati u njima do slijedećeg putovanja.

Puno lijepih pozdrava od Vande

Evo koristim priliku da vam se zahvalim na organizaciji ovog lijepog putovanja.Zbilja je bilo lijepo i zanimljivo ,u svakom pogledu.Dosta smo toga vidjeli ,novoga naučili, osluhnuli neke nove mirise,okuse,slike…Možda bi jedino mogao komentirati da su obroci mogli biti malo bogatiji,mislim u smislu količine tj normativa i to mislim na Armeniju.Inače hrana je bila što se tiče kvalitete i ukusa o.k.Sugerirao bi vam da kod slijedećih putovanja definirate visinu napojnice,tako da putnici unaprijed znaju koliko novaca moraju u tu namjenu izdvojiti.

U svakom slučaju dojmovi su pozitivni i to ne samo moji,nego i od ostalih putnika. Kavkaz je zaista prekrasan i fascinantan.

Lijepo vas pozdravljam i želim da još puno ,puno putnika posjeti Kavkaz preko Perzepolisa!I jasno da budu zadovoljni kako što je bila i naša grupa i ja osobno! S. K.

Fascinantni Kavkaz

Eto vratih se sa Kavkaza.

Bilo je izvrsno, Andreja nas je predivno vodila, tako da je to bilo jedno relaksirajuće putovanje. Grupa je bila odlična, puna zanimljivih i dragih ljudi.

Dobro smo se zabavljali.

Armenija mi se jako svidjela, ima nešto mističnog u njoj. Ima neku tugu i duhovnost, Sigurno ću opet otići tamo. Ana

Fascinantni Kavkaz

Putovanje u Armeniju, Gruziju i Azerbajdžan je bilo divno, odlično organizirano i pripremljeno, zanimljivo, puno sadržaja a ne previše naporno ; gđa Andrea nam je bila izvanredan pratitelj; sve u svemu – bilo je odlično!

Zahvaljujem na svemu i nadam se da ćemo uskoro opet putovati s vama (imamo još u planu Iran, Uzbekistan, Turkmenistan, itd.).

Hvala još jednom i srdačan pozdrav iz Dubrovnika, Slavica Tomašević

Fascinantni Kavkaz

Pošaljite nam svoje dojmove

6 + 3 =