Privatna putovanja

Naslovna » Privatna putovanja

Privatna ili individualna putovanja namijenjena su putnicima koji radije putuju sami (pojedinačno ili u dvoje), u krugu poznatih osoba ili im jednostavno ne pašu termini ili rute grupnih polazaka.

Na našim stranicama pronaći ćete razne prijedloge putovanja koje ćemo lako prilagoditi vašim željama. Ako ne nalazite željenu destinaciju, kontaktirajte nas.

Naša privatna putovanja

Korisne informacije

Što je privatno putovanje?

Privatno putovanje namijenjeno je svima koji više vole putovati sami, s obitelji ili prijateljima; ili im ne odgovaraju termini grupnih putovanja.

Program putovanja prilagodit ćemo vašim željama, neovisno da li već imate ideju programa ili želite da vam ga mi sastavimo. Kad stignete na odredište, tamo vas čeka vodič koji govori neki od stranih jezika – engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski (ovisno o tome koji vam je jezik najprikladniji za komunikaciju). Obično putujete sami s vodičem, no želite li uštedjeti, za neke destinacije postoji mogućnost i da vas pridružimo grupi na licu mjesta za pojedine razglede.

U slučaju kada putujete sami s vodičem, tokom putovanja uvijek možete napraviti određene prilagodbe i diktirati ritam putovanja. Privatno putovanje znači da imate veliku fleksibilnost na putovanju.

Zašto nisu navedeni datumi polazaka?

Za grupna putovanja određujemo fiksne datume polaska, no ako se odlučite za privatno putovanje, sami određujete termin putovanja koji vam najviše odgovara. Mi vam samo predlažemo kada je najbolje vrijeme za posjet pojedinoj destinaciji.

Mogu li se putovanja prilagoditi našim željama?

Svakako! Putovanja koja su navedena na web stranici samo su predložak za kreiranje personaliziranih privatnih putovanja.

Što ako na vašoj stranici ne pronađem što me zanima?

Ako slučajno želite putovati u destinaciju koju ne možete pronaći na našoj stranici, budite bez brige. Naše bogato iskustvo omogućuje nam da za vas kreiramo putovanje u bilo koju destinaciju na svijetu. Kontaktirajte nas s vašim željama i dat ćemo sve od sebe da ih i ostvarimo.
Kreirat ćemo i organizirati putovanje za vas od početka do kraja. Na vama je samo da s nama podijelite svoje želje.

Da li nam možete ponuditi aviokarte za privatno putovanje?

Iako cijene letova nisu uključene u cijenu privatnih putovanja, mi ćemo vam uvijek ponuditi jednu ili više opcija letova. Naše usluge rezervacije letova dostupne su kako bi vam pripreme za putovanje učinili što bezbrižnijim. Bez obzira upotrebljavate li loyalty bodove ili se na putu do destinacije želite negdje zaustaviti, rado ćemo se pobrinuti za sve vaše aranžmane letova.

Da li ćete mi prije putovanja poslati potrebne informacije?

Prije svakog putovanja putnicima šaljemo sve važne informacije koje će im pomoći da se lakše pripreme za put na destinaciju koju su odabrali. To uključuje odgovore na pitanja kao što su npr. redovi letenja, kontakti vodiča, potrebna cjepiva i prevencija bolesti, očekivane temperature i klima te odjeća i obuća koju je dobro ponijeti, pitanje viza, stranih valuta i slično.
Ukoliko je potrebno, s vama osobno ili putem telefona prolazimo sve detalje kako biste bili što bolje pripremljeni za putovanje.

Da li ćete mi ishoditi vizu?

Za svako odabrano putovanje stojimo vam na raspolaganju po pitanju organizacije i dobivanja vize. Ovisno o definiranoj proceduri, za vas ćemo pripremiti potrebnu dokumentaciju, odnijeti je ili poslati u ambasadu te je po izdavanju podići. Postoje vize koje morate sami ishodovati, no i tu vam stojimo na raspolaganju s potrebnim informacijama i pomoći pri popunjavanju aplikacija.

Video