SAD

Kuba

Bolivija

Čile

Argentina

Brazil

Ekvador

Peru

Kolumbija

Kostarika

Meksiko

Gvatemala

Honduras

Amerika

Naslovna » Amerika

Spremate li se na putovanje u Ameriku, moramo vas upozoriti: odabir između mnoštva raznolikih destinacija neće biti lak zadatak.

Sjeverna Amerika kontinent je kao stvoren za sanjare. Krenite u istraživanje pustinjskih kanjona Nevade, kanadske ledene doline i pulsirajućeg kaosa Times Squarea. Istražite bruklinšku scenu kavana, uronite u povijest u Smithsonianu, počastite se kriškom pizze s debelom korom u Chicagu, promatrajte slavne na Rodeo Driveu i upoznajte jazz scenu New Orleansa. Uskočite u Cadillac, odvrnite omiljenu pjesmu i krenite na otvorenu cestu – čeka vas nezaboravno putovanje kroz američku kulturu. 

Zahvaljujući tirkiznom moru i bujnim prašumama, veličanstvenim ruševinama Maya, živopisnim tržnicama i raznolikim farmama, putovanja u Centralnu Ameriku pravi su raj za putnike koji vole “latino feel”. Bogata mješavina naroda i kultura stvorila je ovdje raznoliku i dinamičnu zajednicu. Španjolci su svoj trag utisnuli u cijelu regiju, ostavivši veličanstvenu kolonijalnu arhitekturu, s nezaobilaznom siestom i natjecanjima ljepote. Afrička kultura prožela je karipsku obalu, od tradicija Konga do ritmova Garifuna bubnjeva. Posljednje stoljeće otvorilo je vrata ostatku svijeta, što je u Srednju Ameriku utkalo utjecaj modernih vremena.

Vrhovi Anda, Amazonska prašuma, glečeri Patagonije, ruševine Inka – sve to i mnogo više čini Južnu Ameriku, destinaciju za putnike koji se ne boje postati ovisni o njoj. Ovo je kontinent bujnih prašuma, visokih vulkana, maglovitih šuma, suhih pustinja, crvenih stjenovitih kanjona, plavičastih ledenih glečera i dugačkih plaža okupanih suncem. Južna Amerika zasigurno je i jedna od najboljih svjetskih glazbenih destinacija. Zatvorite oči i osjetite ritmove kolumbijske salse, brazilske sambe, argentinskog tanga i andske narodne glazbe s njihova izvora, i dopustite da vas odvedu na jedinstveno putovanje. 

Istražite našu ponudu putovanja u Ameriku u nastavku. Ako se ne možete odlučiti, razumijemo – javite se našem timu s povjerenjem i pronaći ćemo najbolje iskustvo za vas!

Destinacije

Argentina

Bolivija

Brazil

SAD

Ekvador

Kolumbija

Kostarika

Meksiko

Peru

Video