Safari putovanja

Naslovna » Safari putovanja

Ova putovanja će vas odvesti izvan utabanih ruta, gdje ćete provesti većinu vremena na ključnim mjestima za promatranje životinjskog svijeta te općenito gdje ima manje ljudi i putnika. Približite se prirodi. Od džungle Indije do afričke savane, naše ture odvest će vas u srce prirode. Od slonova koji se ocrtavaju na afričkom zalasku sunca, orangutana koji se ljuljaju visoko u krošnjama, rike lavova dok prolazite pokraj njih po savanama Afrike na jednoj od naših safari avantura, promatranje divljih životinja u bilo kojem dijelu svijeta uzbudljiv je način provođenja vremena.

Ova putovanja baziraju se na promatranju divljih životinja i omogućavaju vam da stupite izravno u srce životinjskog svijeta. Tokom putovanja nudi se šarolik niz smještaja, od safari bungalova do logora u divljini za istinski netaknuto iskustvo. Kako bismo vam pružili doista nezaboravan doživljaj, koristimo samo stručne lokalne vodiče.

Naša safari putovanja

Video

Obavijest
Dragi naši putnici, Zbog situacije s Covid19 naš tim i dalje radi od kuće, no na raspolaganju smo vam, kao i do sada, putem naših kontakt telefona: 01-5577-550; 098–640–369 ili 099-4265-422 i maila: info@perzepolis.hr.
U slučaju da imate potrebu za sastanak s nama uživo, javite nam se putem telefona ili maila kako bi dogovorili mjesto i vrijeme susreta.